lørdag 2. februar 2013

Eg har handla varer frå Casa Interiør, igjen...

Høsten 2010 bestemte venninna mi og eg oss for å bli homeparty-forhandlere. Eg hadde nettopp hatt Perfect Home-party heime hjå meg og me vart så inspirert at me ville starte med det sjølv. Perfect Home var godt kjent frå før og eit sikkert kort, men etter å ha tråla nettet fann me ut at me heller ville prøve Casa Interiør. Ingen av oss hadde hørt om det før, men me syns dei hadde mykje fint til ein rimelig penge. Valget angrer me ikkje på... :)
 
Problemet med å vere forhandler for flotte interiørprodukter er jo at ein helst vil ha alt sjølv. Vinningen går opp i spinningen kan me vel kanskje sei... Men men, det er uansett ein koseleg hobby. Er utruleg kjekt å få komme inn i nye hus og få inspirasjon, samtidig som det er sosialt å holde party.
 
På torsdag kom det nye bestillingsvarer på døra og denne gangen var det (nok ein gang) litt til meg sjølv. Valget falt på desse to boksene til vaskepulver. Vaskepulverbokser er jo rimelig kjedelige å sjå på. Me har ikkje vaskerom, så vaskemaskin og tørketrommel står på det eine badet vårt. Då er det ekstra kjekt med litt fine bokser på utstilling. :) 

 
 
 
 
Eg bestilte òg denne boksen til alle reingjeringsproduktene. Enkelt å dra med seg rundt i huset på vaskedagene (som det ikkje vert for mange av...).
 
Blomsten som står oppi boksen fekk eg av mamma i går. Er så koseleg å få blomster. Kjøper det så altfor sjelden sjølv!
 
Det siste eg kjøpte er det raude sjalet. Syns det har ein kjempefin farge, og så er det jo aldri feil med polkadotter... :) Sjalet er stort og mjukt, så dette vert nok brukt mykje.
 
 
 
 
Om to veker kjem det ny katalog og gjett om me gleder oss!! Inntil dess er det 50% på nesten heile katalogen!! Spørs om det ikkje vert handla litt meir... ;) Om du har lyst til å ta ein titt i katalogen vår kan du berre klikke på bildet på sida. :)
 
 
No skal resten av kvelden nytast aleine. Mannen i huset er i utdrikningslag, så eg har sofaen heilt for meg sjølv. Det betyr Sex and the City-maraton med noko godt attåt. Eg er egentlig ei skikkelig snopeguri, så utvalget på bordet er litt utanom det vanlege. Men eg prøver alt eg kan på å bli litt sunnere! Eg elsker lys sjokolade som stratos, melke- og kindersjokolade. Planen er ikkje å slutte å ete sjokolade (for det kjem ALDRI til å gå), men kanskje prøve å holde meg til den litt mørkere typen som er hakket sunnere. Jaja, me får sjå kor lenge det varer. ;)
 
 
 
 
 
Ha ein super lørdag!

2 kommentarer:

  1. Det dukkar stadig opp nye bloggar, visste ikkje at du hadde det M! Så kjekt! Skal henge meg på!

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe...måtte berre sjå om eg klarte å følge den opp eller om det berre vart eit lite "fling".. ;) Vert jo så inspirert av å lese andre sine blogger, så tenkte eg skulle prøve meg!

      Slett

Veldig koselig om du legger igjen et lite spor! :)