torsdag 19. september 2013

Genser til lillegutt

 
Etter å ha strikka ein haug med barselgaver den siste tide syns eg det var på høg tid at min egen lille Olleboll fekk noko heimestrikka. Inspirert av årstida fann eg fram ei oppskrift på ein genser eg har tenkt lenge på å strikke. Mønsteret fann eg på SparKjøp tidlegare i år. Dei hadde salg på alt garn, så då vart sjølvsagt nøstene til genseren med heim. Så i min lille barselstrikk-pause vart denne til.
 
 
 
 
Genseren skulle strikkast med pinnenummer 8 og 9, men sidan nr 9 ikkje er å finne i mitt pinnelager så vart den strikka med nr 7 og 8. Pga dette la eg opp til str 6 år og strikka lengden til str 4år. Heldigvis traff eg blink og genseren satt som eit skudd. Den er tjukk og god og vil vere super under regntøy på sure, kalde dager!
Dette var eit enkelt prosjekt som var unnagjort på nokre kvelder, så den kan absolutt anbefalast! Gøy å strikke med tjukke pinner og tjukt garn! ;)

 


Oppskrift: Strikkedesign no.236 frå SparKjøp
Garn: Naturgarn Soft
Garnmengde: Nesten 5 nøster
Pinnestr: Strømpepinne og rundpinne 7 og 8


 
 
Ha ein fortsatt god dag! :)

4 kommentarer:

 1. En skikkelig tøff gutte genser! Kjempefin!

  SvarSlett
 2. Skikkelig flott genser. Du verden for ein produksjon på deg. Snill du som gir alle du kjenner barselgåve. Håper Oliver veit å like genseren du har strikka. Torill

  SvarSlett
 3. Kjempetøff! :-) Jeg henger meg på Torill, litt av er fart på deg for tiden!

  SvarSlett
 4. Herlig genser i kjempefin farge!!! Flinkis!!!

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen et lite spor! :)