torsdag 5. november 2015

Krone og langlue

Då me fekk vite at det var nok ein liten gutt som hadde slått rot i magen begynte eg raskt planleggingen av nye strikkeprosjekter. Noko av det første eg strikka var krone og langlue som eg ville bruke til nyfødtfotografering.


Eg hadde funne ei krone som eg likte godt, men denne fann eg aldri oppskrift på. Så då vart det egen oppskrift fritt etter et bilde eg hadde sett på nettet. Det vart litt prøving og feiling, men etter to hekla kroner vart eg fornøyd. 


Langlua fann eg oppskrift på i den fine boka "Strikk til smårollinger" (Gustav & Berta). Denne likte eg så godt at eg gjerne kunne tenke meg å lage den i rødt til begge gutta til jul, men det var den tida då... Ein har jo som kjent "allverdens med tid" når ein er i permisjon, men eg må ærlig innrømme at eg syns dagene suser avgårde uten at eg får gjort noko særleg. Og med den eviglange strikkelista er det rett og slett vanskeleg å bestemme seg for kva eit prosjekt som skal prioriterast! Eit luksusproblem som kun strikkere forstår seg på... ;pStrikkefakta:
Oppskrift krone: henta inspirasjon frå denne sida
Garn: ein liten rest babyull
Garnmengde: 12g

Oppskrift langlue: Gustav & berta "Strikk til smårollinger"
Garn: diverse alpakka
Garnmengde: 41g


4 kommentarer:

Veldig koselig om du legger igjen et lite spor! :)