fredag 7. juni 2013

Baby "UGG"

Ja, det går i babystrikk for tida... Det har som sagt komme mange søte små til verda i det siste så strikkepinnenen går nesten varme av all strikkinga! ;) Men ingenting er vel så koselig som å strikke deilige babyplagg!
Denne gangen er mottakeren søstera til ei venninne som fekk to hærlege tvillinggutter i april. Eg har lenge sett på desse baby "UGGsene" og tenkte at dette var ein ypperlig anledning til å få strikke dei. Oppskrifta kjem frå dama bak den koselige bloggen MusMei og Hemilia.
Som vanleg tenkte eg at dette var eit raskt og enkelt prosjekt, men litt knoting og tid gjekk med. Oppskrifta er egentlig ganske god med bilder og forklaringer, likevel brukte eg tid på å finne ut av enkelte ting. Men når den første var ferdig gjekk dei tre neste ganske så radig. Til tross for dette vart det skikkelig skippertak for å få dei ferdige, samme dag som dei skulle leverast...typisk meg! Alltid ute i siste liten... ;) Jaja, ferdige vart dei og eg må sei at dei vart skikkelig søte. Trur kanskje det vert laga fleire!
Oppskrift: MusMei og Hemilia
Garn: Sandnes Lanett
Pinnenr: 3

Ønsker deg ei super helg!!

5 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar:)

  Mønster fra ottobredesign på t-trøye og "sommerbukser", veldig enkelt.

  Det er raskt og morsomt, bare litt vanskelig å få det pent til å begynne med... Krever mer tålmodighet og tid enn det jeg gav det:D
  -Men det passer og det falt i smak, buksene skulle soves i...;)

  SvarSlett
 2. Hei! Så gøy å se bilde av "Uggs" etter min oppskrift! Kjempefine ble de!
  Hilde

  SvarSlett
 3. Åh, dei er så søte! Jeg kjøpte oppskrifta til voksenUGGs, men tror nok jeg må kjøpe babyoppskrifta også! Fin blogg, legger meg til som følger jeg:)

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen et lite spor! :)