onsdag 5. desember 2012

Julekalender til lillegutt...


 
...som ikkje vart ferdig til 1.desember pga litt småproblemer. Var veldig ivrig etter å sette i gang å sy, så eg oversåg ein liten detalj...Eg sydde med to tråder, men i oppskrifta stod det tre.. Då hadde eg allerede sydd hø armen på nissen, bamsen og den litle nissen. Begynte så vidt å rekke opp men bestemte meg heller for å sy over alt med enkelttråd. Det var hakket enklere, men tok litt tid. Har ellers klart å sy med feil tråd og på feil plass...Note so self: LES OPPSKRIFTA! ;)
 
 
 
 
 
No er dette blitt ein julekalender både for mor og barn. Mor syr litt og litt for kvar dag og Ollebolle (som me kaller han...) får ei og ei pakke. Han er berre 2 1/2 år og treng strengt tatt ikkje nokon julekalender, men eg hadde så lyst til å ta den i bruk når eg var komme så langt. No mangler det berre nokon tal og litt omriss her og der. ...og selvfølgelig det kjedeligste-monteringen... Men satser på at den hvertfall vert ferdig til julafta! :)
  
Pakkene i kalenderen er handla inn på loppemarknad som eg nyleg var på. Fekk fleire plastdyr, små biler og bøker for 5-10kr/stk. Ein pakkekalender kan jo fort koste mykje, med denne vart ikkje så galen, ca 150-200kr. Det er fullt overkommelig, men spørs korleis det vert når poden blir større og begynner å kreve.. ;) Då får me heller gå over til å pakke inn små sjokolader..
Skal komme med oppdatering og nytt bilde når kalenderen er ferdig.
 
Ha ein fortsatt fin dag! :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Veldig koselig om du legger igjen et lite spor! :)