fredag 12. april 2013

My litle monkey...

Ja, for det er han virkelig. Han er høgt og lavt, klatrer, tuller og tøyser som dei fleste andre tre-åringer. Så kva er vel meir passende enn ei hue med apekattmotiv? :) Inspirasjonen fekk eg då eg var på ei julemesse i fjor. Der var det ei som solgte huer, men ho hadde ikkje rette størrelsen i dette stoffet. Så då er det jo berre til å hive seg rundt sjølv! Eg fann mønster på nett, men endte opp med å få hjelp av venninna mi istadenfor. Mykje enklere å få det vist av nokon som har gjort det før! ;)
Olliver var storfornøyd med hua og nekta å ha på seg noko anna! Men så var det det med å få tatt bilder av ein vilter apekatt.... Det var jaggu ikkje enkelt! Så her får du ein liten bildeserie..


 
 
Når me først var i gang vart det også til ei smekke. Smekka er sydd etter mønster frå stoff og stil, men eg syns den vart litt trang i halsen. Trur kanskje eg skal lage den litt lenger neste gang. Greit å ha to knapper i til å justere lengden etterkvart som dei veks til. Den er vel ikkje akkurat perfekt sydd, litt bølgete i kanten...Men øvelse gjer mester ikkje sant? :)


 
 
Eg vart iallefall bitt av basillen og har allerede vore og handla inn stoff til fleire prosjekt! Og kva er vel meir perfekt enn at denne kom i posten i dag!!! GLEDE!!
Kjipe greier at eg skal jobbe i helga.. ;-/  Jaja...neste veke! :)
 

 
 
 
 
Ha ei riktig god helg!

4 kommentarer:

 1. Så flott symaskin ;) No må vi hive oss rundt og ta turen til stoff og stil og handle stoff :) Eller kanskje vi først skal planlegge ka vi skal lage...:)

  SvarSlett
 2. Hehe...ja det kan jo vere ein fordel. Eller så vert det vel med stofflageret som med garnlageret: OVERFYLLT!! ;)

  SvarSlett
 3. Så stilig lue, og for en fin modell! Nyyydelig gutt du har Marilen!

  SvarSlett
 4. Herlige bilder av apekatten! :-)

  SvarSlett

Veldig koselig om du legger igjen et lite spor! :)